Dom > Vijesti > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Sažetak osnovnih znanja brzi čelična zavojnica rezanju linije

Tvornica strojeva Wuxi Puxin | Updated: Nov 14, 2017

U procesu rezanju linija, zavojnica čelika velike brzine s jedne strane, to mora se paziti da kontrolira svoje brzine. S druge strane, treba osigurati da svoje radno okruženje je dobar. U normalnim okolnostima bi trebao biti instaliran čelika visoke brzine zavojnica rezanju linija na mjestu gdje je temperatura odgovarajuća, suho, dobro prozračenom, svjetlo dovoljno i odgovara za rad.

 

Općenito, inteligencija čelika visoke brzine zavojnica rezanju linija je uglavnom utjelovljena u dva aspekta. Prvo, proces proizvodnje postaje sve više inteligentni. Drugo, rad je više inteligentni. U procesu proizvodnje u proizvodnji se uglavnom koristi za sasvim valjanog čelika za fiksne duljine rezanja i obrade. U tom procesu, fiksne duljine rezanja kontrola se koristi.

 

Još jedan oblik kontrole je da kada dužina rezanja čelika visoke brzine Coil rezanju linija dosegne postavljanje duljine, još uvijek ostaje u normalnom radu, rezanje i obrada dinamički tijekom materijal pokreta.

 

Treba napomenuti da u proizvodnji proces suditi kvalitetu rezanja Brzorezni čelik zavojnica rezanju linija, najvažniji indeks je točnost rezova.

 

Iznad je uglavnom predstaviti neka osnovna znanja o čelika visoke brzine zavojnica rezanju linija. U praktičan rad, opreme je donio velike pomoći naš rad, ne samo poboljšati efikasnost rada ali također uvelike smanjiti radne snage.

proizvodi
Slitting seriju
Nizovi za niveliranje
Čelična čelična serija
Povišenje spirale
Kontaktirajte nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Upit