Dom > Vijesti > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Analiza sustava kontrole napetosti stroja za rezanje

Tvornica strojeva Wuxi Puxin | Updated: May 24, 2017

> Nakon ispisa, aluminijska folija treba biti izrezana na stroju za rezanje nakon što se ispisati i obložiti. Rezanje velikih volumena poluproizvoda u potrebnu veličinu, rezni stroj za rezanje poluproizvoda je proces odmotavanja i premotavanja, a taj proces uključuje i kontrolu broja okretaja stroja i kontrolu napetosti u dva dijela. Takozvana napetost je vučna aluminijska folija i standardni valjak do jezgre, aluminijska folija se mora nanositi na određeno rastezanje i zatezanje vučne sile, pri čemu je napetost kontrole aluminijske folije. Kontrola napetosti je sposobnost da trajno kontrolira napetost aluminijske folije na uređaju, koja mora ostati na snazi za bilo koju radnu brzinu, uključujući ubrzanje, usporavanje i konstantnu brzinu stroja. Čak iu slučaju zatvaranja u nuždi, on ima mogućnost osigurati da folijska ploča ne uzrokuje lom. Stroj za rezanje Kontrola napetosti je u osnovi ručna kontrola napetosti, automatska kontrola napetosti. Ručna kontrola napetosti je u procesu premotavanja ili odmotavanja, kada promjer promjera promijeni na određeni stupanj, od strane operatora podešava ručni uređaj za napajanje kako bi se postigla svrha kontrole napetosti. Automatska kontrola napetosti stvarna vrijednost zatezanja materijalnog remena izravno pomoću senzora napetosti, zatim se podaci o napetosti pretvaraju u regulator povratne napetosti povratnog zateznog signala, koji se uspoređuje s unaprijed određenom vrijednošću napona regulatora za izračunavanje kontrole Signala i automatske upravljačke jedinice, tako da je stvarna vrijednost napetosti jednaka unaprijed određenoj napetosti, kako bi se postigla napetost stabilnosti. Napetost premotavanja i odmotavanja opreme određuje veličinu izravnog utjecaja na prinos proizvoda, prevelika napetost, premotavanje premotavši previše, aluminijska folija lako stvaraju bore I napetost nije dovoljna, aluminijska folija lako na valjku stvara ozbiljnu dislokaciju na osovini, Tako da se ne može istovariti, a rezultirajući rezanjem bubnjeva izazvao je veliki nagib koji utječe na kvalitetu rezanja tako da slitter mora imati dobar sustav detekcije napetosti.
1. Stroj za rezanje Unwinding sustav detekcije napetosti: Detekcija napetosti senzora To je napetost izravnog otkrivanja, mehanički usko povezana, s metodom detekcije pokretnih dijelova. Tipično, dva senzora su upareni za uporabu, a oni su montirani na krajnji vratila na obje strane vodilica. Materijalni remen detektira stvarnu vrijednost napetosti detekcijom opterećenja koja se vrši na obje strane vodilica, kako bi se detektiralo pomicanje ili deformacija senzora napetosti, te pretvoriti podatke napetosti u signal napona do povratne veze prema regulatoru napetosti.
2. Prigušivanje prigušenja napetosti i napetosti napetosti: općenito se smatra da se odmotavanje i premotavanje aluminijske folije radi održavanja konstantne napetosti aluminijske folije pogoduje učinkovitosti kvalitete aluminijske folije, ali ne i. Najbolji način za to je povećanje vlačne čvrstoće folije prema određenom zakonu s povećanjem promjera ili težine materijala, te smanjenjem zatezne vrijednosti težine manjeg promjera. Zbog automatske kontrole napetosti i ručne kontrole napetosti u operaciji podrezivanja.
Automatski sustav za kontrolu napetosti je unaprijed određena vrijednost prigušenja napetosti koja se smanjuje ovisno o promjeni volumena materijala tijekom rada. Prilikom podešavanja automatskog napetosti, prvo namjestite početnu napetost, a zatim namjestite vrijednost zatezanja. Kao primjer, uzimanje vrijednosti prigušenja rezane aluminijske folije, princip podešavanja je: vrijednost zatezne prigušenja aluminijske folije (%) jednaka je napetosti završnog namota aluminijske folije, umanjena za početnu napetost, a zatim podjelu početne napetosti , Kvocijent se pomnoži s 100%. Prilikom postavljanja automatske vrijednosti napetosti ne smije biti prevelika, ili tvrdoća površine premotavljanja aluminijske folije, koja je podložna opruganju, ali napetost nije premala, previše lagana da uzrokuje preveliku količinu preokrenutosti, premotavanje nepravilnog ruba trga. Stoga je kvaliteta sustava kontrole valjaka ključ za kvalitetu aluminijske folije, što je uglavnom zahvaćeno promjenom napetosti folije.
Ukratko, kod rezanja ljekovite folije, prije svega Odabrati napredne modele, te imajte na umu da u radu uređaja razumjeti karakteristike sustava za detekciju i kontrolu napetosti, korištenje aluminijskih folijskih materijala kako bi se stvorila razumna napetost i odvijanje proces napetosti prigušenja i kompenzacije, kako bi se postigla Meki početak napetosti opreme, soft stop, kako bi se spriječilo stvaranje kvalitetnih problema. U postupku rezanja treba obratiti pažnju na promjenu napetosti valjka aluminijske folije, jer utječe na kvalitetu materijala, težinu, uniformnost debljine, brzine rezanja brzine, u postavljanju napetosti odvijanja i premotavanja moraju biti kompatibilni s tim Svojstva aluminijske folije. Kako bi se osigurala točnost napetosti odvijanja i premotavanja, valjak za ispitivanje napetosti trebao bi biti veći od maksimalne brzine, a dinamička ravnoteža trebala bi se rukovati, a površinu treba osigurati dovoljno kuta da bi se osigurala točna napetost rada kako bi se osiguralo Stabilnost kvalitete proizvoda.

Par:

Sljedeći:

proizvodi
Slitting seriju
Nizovi za niveliranje
Čelična čelična serija
Povišenje spirale
Kontaktirajte nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Upit