Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Debljina ploče Kaiping koristite točke i primjere pozornosti

Tvornica strojeva Wuxi Puxin | Updated: Jan 11, 2018

1. Plate Kaiping stroj u upotrebi, postoje li neke mjere opreza?

Plate Kaiping stroj, korištenje procesa, postoje neke mjere predostrožnosti, uglavnom za: Ako nađete iznimku, ili utjecaj takvih anomalija, onda bi trebao odmah zatvoriti za održavanje. Ako nije hitno, zabranjeno je prestati koristiti gumb za zaustavljanje u slučaju nužde. Osim toga, snagu opreme, zabranjeno je skinuti bez odobrenja.

2. U korištenju raspona, stroj s otvorenom pločom manji je od običnog stroja Kaiping?

Kaiping stroj, Kaiping debljina je 0.18-25mm, križanje do tolerancije veličine je unutar 0.1mm. Stoga se može obrađivati ​​u rasponu debljine, iznosi 0,14-25 mm. Ploča Kaiping stroj, koji je Kaiping stroj u a. Glavni cilj je za debelu ploču, pa je njezin raspon obrade manji, nemoguć je s običnim Kaipingovim strojem, isti je.

3. Kaiping aluminija, možemo li koristiti ploču Kaiping stroj? Osim toga, čelik otvoriti Kaiping to?

Kaiping aluminij može se koristiti Kaiping stroj za obavljanje, međutim, da li ili ne koristiti debeli Kaiping stroj, to je vidjeti stvarnu situaciju i korištenje zahtjeva. Ako je potrebno, onda je dostupna, općenito, možete koristiti obične Kaiping. Kaipingov čelik, čelična šipka valjana je ravno, koristi se za Kaipingov stroj. Međutim, to nije uporaba ploče Kaiping stroj.

4. Stroj Kaiping ploče, ako središte za korekciju i središte neuljača ne preklapaju smjer središta, onda pločica Kaiping, bez obzira na to ima li utjecaja?

Plate Kaiping stroj, ako je korektivni centar i centar uncoiler ne podudara s smjerom središta, a zatim ploča Kaiping, nema puno utjecaja, jer korekcijski kotač sila stezanja, ploča može spriječiti fenomen dolazi do odstupanja. Međutim, ako je na listi, pojavit će se problemi.

http://www.pxslitter.com/

proizvodi
Slitting seriju
Nizovi za niveliranje
Čelična čelična serija
Povišenje spirale
Kontaktirajte nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Upit