Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Održavanje hidrauličkog stola za podizanje

Tvornica strojeva Wuxi Puxin | Updated: Dec 04, 2017

U trenutnom proizvodnom području često uključuje transport robe i druga pitanja. Pri transportu raznih roba često se koriste pomoćni alati za utovar i istovar robe. Primjerice, prilikom prijevoza robe može se koristiti dizelski viličar, au utovaru i istovaru fiksne robe obično se koristi hidraulički lift stol i druga oprema.

Stoga, prilikom učitavanja i istovara mnogih fiksnih proizvoda, korištenje hidrauličnog stola za dizanje može nam donijeti mnogo udobnosti. Oprema je uglavnom pogonjena električnom energijom, a podignuta je hidrauličkim sustavom. Stoga, u stvarnoj operaciji treba izbjegavati nepravilne radnje kako ne bi utjecale na uobičajeni rad.

Osim uobičajenog rada, tijekom svakodnevne uporabe, osoblje se također mora pridržavati odgovarajućeg održavanja. Glavno načelo je stavljanje prevencije na prvo mjesto, a oprema treba ispraviti ili ispraviti na vrijeme prije neuspjeha. To može učinkovito produžiti vijek trajanja hidraulički lift stol.

U svakodnevnom održavanju treba obratiti pažnju na čišćenje i pregled hidrauličkih ploča za dizanje kako bi se osiguralo da su komponente netaknute. Tijekom pregleda tjedna, glavni je provjeriti stanje svake veze na stolu dizala. Istodobno, pregledajte dio za brtvljenje kako biste izbjegli problem propuštanja.

U postupku čišćenja, uglavnom očistite ključne dijelove hidrauličkog podiznog stola, kao što su podizni stalak, škare za rezanje, cilindar ulja i ulja, kako biste izbjegli prašinu i razne vrste koje utječu na normalan rad. Što se tiče zamjene hidrauličkog ulja, preporučuje se zamjena svaka tri mjeseca. Ako je frekvencija niska, zamjenski ciklus se može produljiti u skladu s tim.

Valja napomenuti da u stvarnoj uporabi hidraulički lift stol, moramo obratiti pozornost na održavanje ravnoteže robe, i držati tablica podizanje ujednačene brzine kao što gušći što je više moguće. Ako se pronađe veći problem neuspjeha, operaciju odmah treba zaustaviti, a profesionalno osoblje popraviti što je prije moguće.

http://www.pxslitter.com


proizvodi
Slitting seriju
Nizovi za niveliranje
Čelična čelična serija
Povišenje spirale
Kontaktirajte nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Upit