Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Zahtjevi okvira i postavljanje žice za rezanje velike brzine prema liniji duljine

Tvornica strojeva Wuxi Puxin | Updated: Oct 26, 2017

Brzina rezanja na duljinu je vrsta električnog procesnog stroja. Žičana elektroda vrši velike brzine kretanja i brzina hodanja iznosi 8 ~ 10m / s. Žičana elektroda može se koristiti više puta i brzina obrade je visoka. To je glavni tip proizvodnje i upotrebe u našoj zemlji, a to je izvorni način rada za obradu reznih žica electrospark u našoj zemlji.


Mehanizam za prihvaćanje kontakta velike brzine prema liniji za duljinu uglavnom se sastoji od držača svitka, bubnja za namatanje žice i vodilice. Kada preciznost mehanizma za dovođenje konca padne, prouzročit će radijalni izlaz i aksijalno pomicanje bubnja za namatanje žice. Radijalni istjecanje bubnja za namatanje žice će smanjiti napetost žičane elektrode, što će uzrokovati gubitak žice. A molibden žica će se otrgnuti od vodilica kotača kada je ozbiljan.


Aksijalno pomicanje bubnja za namatanje žice velike brzine rezanja na liniju duljine učinit će neravnomjeran raspored žice i proizvesti preklapanje vlakana. Osovina i ležaj bubnja za namatanje žice često stvaraju zračnost zbog abrazije i lako je prouzročiti slomljenu žicu. Stoga istrošena osovina i ležaj moraju se zamijeniti u vremenu. Kada bubanj za namatanje žice mijenja smjer, ako visokofrekventni izvor napajanja nije odrezan, molibdenska će žica biti izgorena zbog visoke temperature u kratkom vremenu. Stoga je potrebno provjeriti je li prekidač prekoračenja putanja na kraju bubnja za namatanje žice izvan reda.


Tijekom uporabe brzine rezanja na dužinu , potrebno je držati bubanj za namatanje žice i vodilicu kotača fleksibilno. Inače, to će uzrokovati vibracije sustava transportiranja žice u procesu pomicanja kretanja. Pozitivno zaustavljanje na stražnjoj strani bubnja za namatanje žice mora se podesiti tako da se izbjegne slomljena žica. Priključak za spajanje kontakata i trlja brzo pokretnu molibdensku nit, što će lako proizvesti utor i uzrokovati prijelom napetosti pa ona također treba zamijeniti na vrijeme.


Tvornica strojeva Wuxi Puxin

Kontakt: Peijun Guo

Mob: + 86-13951579100

Tel: + 86-510-83208381

Fax: + 86-510-83209882

Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan Distrikta, Wuxi, Jiangsu, Kina

E-pošta: wxpx0510@163.com

Web stranica: http://www.pxslitter.com

proizvodi
Slitting seriju
Nizovi za niveliranje
Čelična čelična serija
Povišenje spirale
Kontaktirajte nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Upit