Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Uređaj za rezanje silikonskog čelika na dio električnog upravljačkog sustava

Tvornica strojeva Wuxi Puxin | Updated: Jan 22, 2018

Govoreći o rezanju jedinice za prorezivanje silikonskog čelika na dio električnog upravljačkog sustava, prije svega će biti odstranjivač, koji se koristi za otvaranje dolaznog aluminijskog svitka, što omogućava da različite vrste promjera svitka mogu biti pod napetom za odmotavanje, Aluminijske zavojnice mogu izvesti izračune u realnom vremenu, a zatim reći da će se koristiti za kontrolu konstantne napetosti odsječka za odvajanje.

Jedinica za rezanje silikonskog čelika na električnom kontrolnom sustavu dijela kliješta, vrijeme je da se pojas pojavi kako bi se uklonila aluminijska ploča prema smjeru kvačila, kada stroj radi na svitku, a ne sudjeluje u radu , ali i gornji valjak koji pomaže igrati reznu ploču kako bi se oslobodila napetost naprijed kako bi se spriječilo klizanje diskova.

Škare za rezanje u sekciji električnog upravljačkog sustava s prorezanim silikonskim čeličnim reznim uređajima koriste se za preuzimanje vodeći računa o procesnim i operativnim zahtjevima; služi za otpuštanje ulaznog svitka Utjecaj različitih unutarnjih naprezanja u poprečnom smjeru na traku nakon uzdužnog otvaranja. Na svom brzinskom valjku, odnosno točki za mjerenje linearne brzine, istodobno, to jest, obratite pažnju na osnovu proračuna promjera svitka.

Disk škare u sekciji električnog kontrolnog sustava prorezene jedinice za prorezivanje silicijskog čelika također su glavna oprema za procesiranje ovog reda stroja za izvođenje uzdužnog presjeka trake i istodobno rezanje višak materijala s obje strane aluminijskog materijala ili kakvoća neodgovarajućih dijelova, tako da lijevi i desni krajevi gotovog valjka ispunjavaju zahtjeve za kvalitetom.

Konačno, električni sustav kontrole na usitnjavanje silicijskog čelika jedinica za rezanje, glavni je da će se koristiti u crnoj metalurgiji između čelične trake, nehrđajućeg čelika ili aluminijske folije, obojenih metalurgije bakar bakrenim metalnim pločama i slične industrije Članak i odgovarajući sustav kontrole kotla. Zbog toga je brzina stupa sjeckanja silikonskog čelika relativno visoka, tj. Trebamo obratiti pažnju na pojavu nepravilnog fenomena koji uzrokuje gubitak ruba otpada.

http://www.pxslitter.com/


proizvodi
Slitting seriju
Nizovi za niveliranje
Čelična čelična serija
Povišenje spirale
Kontaktirajte nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Upit