Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Jedinica ploče Kaiping zahtjevna je izvedba i uporaba

Tvornica strojeva Wuxi Puxin | Updated: Jan 20, 2018

U ovom visokom brzinom industrijske ere, svi proizvođači traže velike ili velike koristi, a operacija ploče Kaiping također vrijedi, ali za jedinicu Kaiping, učinkovit rad zahtijeva visoku kvalitetu odljevaka. Podrška, bilo da se radi o lijevanju razmjera iznad, to jest, bit će iznad marginalnog tretmana koji treba biti sofisticiran, ovaj put da surađuju bolje ploče Kaiping jedinica rada.

Kada je riječ o postupnim visokim standardnim zahtjevima teških ploča Kaiping jedinica će također uključivati ​​njegov oblik mora biti točan, a zatim govoreći, veličina također mora biti prikladna, opet zbog svoje jedinstvene i suptilne zrna, a na kraju je mora obratiti pozornost na mora obratite pozornost da uzmete u obzir opreme Kaiping stroja u radu posebnih performansi, na osnovnim zahtjevima koji bi trebali biti zajamčeni da debljina odljevaka ne može biti prevelika, ali i održavati ravnomjerno i osjetljivo.

Zatim, u stvari, trebali bismo obratiti pažnju na razgovor o nekim posebnim slučajevima, ploča Kaiping jedinica u obradi dijelova pojavljuju zaobljena struktura, lijevanje bi trebao biti maksimalno ograničenje kako bi se spriječilo poplava ravnina je prisutna, i to Drugim riječima, sprečava odlaganje odlomaka kada se skrati. Da bi se postigli gore navedeni zahtjevi mogu se baciti u razinu koja ima bolji učinak, ovaj put je u stanju obraditi više kvalitetnih materijala.

Plate Kaiping jedinica u korištenju vremena, fenomen troske ne može se pojaviti. Plate Kaiping jedinica proizvodne linije u radu kada vodeća agencija u hranjenje države.

Plate Kaiping jedinica u korištenju ploče nakon Kaiping jedinica ravnanje će biti kroz sredinu prijevoza, ispravak i pozicioniranje u duljinu uređaja, a zatim, da se obratite pozornost na veličinu postavljenu u skladu s njezinim dobrim, točne hranjenje na škare, postavljanje veličine, obratite pozornost na zaustavljanje hrane i signal za škare. Škare nakon rezanja ploče, rezna ploča će pasti na hidraulični lift gore.

http://www.pxslitter.com/


proizvodi
Slitting seriju
Nizovi za niveliranje
Čelična čelična serija
Povišenje spirale
Kontaktirajte nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Upit