Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Uvođenje linije podrezivanja hidraulične aluminijske čelične zavojnice

Tvornica strojeva Wuxi Puxin | Updated: Dec 21, 2017

Kako bismo osigurali kvalitetu opreme za proizvodnu liniju, moramo obratiti pažnju na rad inspekcije i prihvaćanja cijevi hidraulične aluminijske čelične zavojnice. Kao korisnik, trebali bismo sa proizvođačem opreme dovršiti statički precizni test hidraulične aluminijske čelične zavojnice. Ako kvalificirani slučaj dalje prihvaća.

Može koristiti kvadratni stup kako bi se preliminarno izmjerila razlika između ramena dviju osovina u reznoj liniji hidrauličke aluminijske zavojnice. Nakon poznavanja odstupanja, izaberite dva tanka prstena s isporučenog tankog prstena, čineći njihovu razliku jednaku tom odstupanju, a zatim se postavljaju na sjenicu kako bi se nadoknadila ta odstupanja.

Na taj način, hidraulični aluminijski čelični svitak linija za rezanje ima uvjete za dovršetak prve rezanje praznine, rezanje znati prvi jaz u budućnosti, kada je sve rezanje osnovi, to mora biti ponovio, točno odrediti dva tanka prstena Razlika je točna ; u skladu sa standardnim kućištem mogu biti dva seta tankih prstenova fiksni.

Gore osnovno prihvaćanje linije za rezanje hidrauličkog aluminijskog čelika može se staviti u fazu puštanja u rad i probnu proizvodnju. Alati i alati potrebni za uklanjanje pogrešaka sječiva s hidrauličnim aluminijskim spiralama moraju biti strogo u skladu s specifikacijama Broj koji je naručen, ali mora paziti na sigurnost.

Hidraulički aluminijski svitak za rezanje linija za rezanje, mi moramo apsolutno osigurati oštrice i druge alate na obje strane čiste, jer bilo koji smeće, prašina, masnoća, vlakna će ozbiljno utjecati na točnost rezanja; ako je potrebno, zatim operite benzinom, nanesite ulje i postavite nož.

http://www.pxslitter.com/


proizvodi
Slitting seriju
Nizovi za niveliranje
Čelična čelična serija
Povišenje spirale
Kontaktirajte nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Upit