Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Kontrolni način proreza

Tvornica strojeva Wuxi Puxin | Updated: Aug 14, 2017

Postoje mnoge vrste načina upravljanja elektrohidrauličnog servo sustava stroja za rezanje. Prema računalnoj analizi, izlazni protok i tlak mogu se podijeliti u sljedeće tri vrste:

1. stupanj upravljačkog forme motora

Računalni sustav se sastoji od digitalnog izlaznog signala za unos impulsa na regulator motora usporivača, broj okretaja motora usporava se pomoću broja ulaza impulsa, brzina motora određuje se frekvencijom ulaznog impulsa. Koračajući kut motora kroz prijenosni uređaj kroz niz promjena, i na kraju postanu ventilski otvori, tj. Obično kažemo da se protok mijenja, digitalni tlakni ventil je tako formiran.


2. digitalni kontrolni obrazac za pretvorbu

Stroj za rezanje koristi servo ventil ili proporcionalni ventil za ostvarivanje elektro-hidrauličkog pretvorbe. Digitalna količina koju generira računalni sustav pretvara se u analognu upravljačku struju digitalnim analognim pretvaračem, a kontrolna se struja primjenjuje na ulaz servo ventila ili proporcionalnog ventila, a povratni signal pretvara se u digitalnu veličinu digitalnim na analogni pretvarač za ulazak u računalo. Ovakva vrsta analogno-digitalnog upravljačkog sustava pretvorbe koristi visoku preciznu točku čekanja i visoku frekvenciju koja odgovara servo ventilu. Ovaj sustav upravljanja je koristan za ostvarivanje preciznog servo upravljača.


3. način upravljanja brzim ventilom

Motor s velikim brojem okretaja koristi se za izravni ili neizravni pogon nepomičnom ventilu, a digitalni se signal pojačava za upravljanje prednjim ventilom. Ventil za prebacivanje velikih brzina ima dva stanja, uključivo i isključeno, kroz dvije države za povratak signala, signal povratnog signala kroz sabirnicu, a zatim u obliku digitalnog prijenosa u kontrolni sustav računala.

Slitting machine

Ako ste zainteresirani za naše proizvode, molimo kontaktirajte nas!
Tvornica strojeva Wuxi Puxin
Kontakt: Peijun Guo
Mob: + 86-13951579100
Tel: + 86-510-83208381
Fax: + 86-510-83209882
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan Distrikta, Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Web stranica: http://www.pxslitter.com

proizvodi
Slitting seriju
Nizovi za niveliranje
Čelična čelična serija
Povišenje spirale
Kontaktirajte nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Upit