Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Ugradnja kompaktnog metalnog stroja za rezanje

Tvornica strojeva Wuxi Puxin | Updated: Dec 16, 2017

Kompaktni metalni strojevi za rezanje su metalni materijal za rezanje, zbog svoje kompaktne strukture, tako da ne samo male površine, ali i jednostavan za instalaciju. No, bez obzira radi li se o instalaciji opreme ili prije stavljanja u uporabu, kompaktni metalni stroj za rezanje je naručen kako bi ispunio sve aspekte svojih zahtjeva.

Kako bi se osigurao precizno pozicioniranje kompaktnog stroja za rezanje metala na osnovi gore navedenog, referentna crta mora se ugraditi prema postavljenoj središnjoj zastavici nakon što se oprema podigne na mjestu. Referentna crta treba biti obješena na linijskom okviru za podešavanje i poravnata s središnjom točkom žičanog čekića; treba redovito koristiti tijekom uporabe kako bi se spriječilo pomicanje žice.

Drugo, podizanje kompaktnog metalnog stroja za rezanje također treba podesiti. Glavna radna površina opreme treba odabrati kao referentnu mjeru ili mjernu referentnu površinu. Na temelju trajne referentne točke, trebalo bi postaviti pomoćnu referencu u blizini opreme radi olakšavanja ugradnje opreme u podešavanju visine.

Prilagođeni parametri također kompaktni metalni stroj razini razini i vertikalnost, radna površina uređaja ili sklopa spojne površine, možete izravno mjeriti razinu razine; i instalacija zasebnih dijelova može biti razina.

Vertikalna prilagodba kompaktnog metalnog stroja za rezanje može usvojiti metodu vješanja čelične žice, postaviti žičani okvir iznad opreme i objesiti čeličnu žicu na vrhu i žičani čekić na donjem kraju. Kako bi se spriječio zamah žičanom čekićem, kako bi mjereni podaci bili točni, žičani čekić trebao bi se staviti u bačvu, a zatim pomoću mikrometra unutarnjeg promjera izmjeriti udaljenost između opreme i čelične žice mjerenjem mjesta A, B dvije točke, prema udaljenosti između dvije točke, Može izračunati razliku između okomice.

http://www.pxslitter.com/


proizvodi
Slitting seriju
Nizovi za niveliranje
Čelična čelična serija
Povišenje spirale
Kontaktirajte nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Upit