Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

CNC uređaj za rezanje operativnih postupaka

Tvornica strojeva Wuxi Puxin | Updated: Jan 27, 2018

Prije uporabe CNC stroja, potrebno je voditi računa da nosi OZO, uključujući kombinezon, kacige i cipele za rad, kao i druge srodne predmete. Zatim, kada koristite CNC uređaje za usitnjavanje, Pažnja za provjeru gore navedene opreme nije krhotina, ako je tako, treba ih očistiti. Kada stroj radi, ne može ništa staviti na njegov rotirajući dio.

Jedinica za rezanje CNC-a ne može se pohraniti u blizini zapaljivih i eksplozivnih materijala, ovaj put treba biti pažljivi mjera zaštite od požara; Provjerite rezervoar ulja koji nije normalna razina ulja, provjerite da li se propadanje kvalitete ulja, točke podmazivanja za svaku od njih treba podmazivati; provjerite upravljački ventil, cijev, nož i vreteno i ostali dijelovi ne postoji trošenje ili pucanje, provjerite da vijak neće popustiti; provjerite nije li strujni krug oštećen, električni okvir nije tamo. Miris ili nenormalan.

CNC jedinica za rezanje u operaciji, prvo treba obratiti pažnju mora biti za pokretanje cirkulacije vode, pokrenuti cirkulaciju hladnom vodom u isto vrijeme treba provjeriti oprema ne radi ispravno; zatim uključite napajanje, provjerite je li uključena žaruljica napajanja, pokrenite motor, pustite motor da radi 30 sekundi do 1 minute, provjerite motor tijekom razdoblja kako bi se osiguralo normalno funkcioniranje motora, nema abnormalnog zvuka.

CNC uređaj za rezanje jogging operacije, nakon zatvaranja kupola za provjeru noža ruba situacije i pričvršćivanje vijka, a zatim pritisnite; opreme, kontinuirano ili samo jedna operacija u slučaju praska Kada je situacija, obratite pozornost na pritiskanje gumba za nuždu. Prilikom rezanja, strana za pražnjenje treba biti strogo zabranjena postaja.

CNC uređaj za rezanje u operaciji, za vrijeme rezanja i stiskanja, ovaj put bi se toranj trebao otvoriti; na ovom mjestu, CNC uređaj za rezanje nakon operacije, obratite pažnju na pritisak pod gumb za zaustavljanje, isključite napajanje, očistite zdravlje opreme, obavite dobar posao od kiše i mjera zaštite vlage.

http://www.pxslitter.com/


proizvodi
Slitting seriju
Nizovi za niveliranje
Čelična čelična serija
Povišenje spirale
Kontaktirajte nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Upit