Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Metoda puštanja u pogon CNC-a Kaiping

Tvornica strojeva Wuxi Puxin | Updated: Jan 25, 2018

Različite metode uklanjanja debla CNC-a Kaiping su iste, prva točka, odnosno obratiti pažnju mora početi kada bušaći bušiti, CNC Kaiping jedinica bi trebala biti u smjeru kazaljke na satu za podešavanje brzine uvlakača za podešavanje vijka, pomicanje klizača Malo sporije, tako da možete vidjeti kada klizač kreće naprijed-nazad nije ispunjen najlonskim razmakom i duljinom finih ugađanja vijaka.

CNC Kaiping jedinica na snazi ​​ispitnog stroja prije, moramo obratiti pažnju kako bi provjerili smjer hranjenja nije ispravan; ako brzina tiska ostaje ista, duljina hranjenja mora biti kraća od duga, ovaj put treba voditi prvi vijak, Smanjite plutajuću šipku kako biste smanjili udaljenost, a zatim okrenite vijak za podešavanje brzine u smjeru kazaljke na satu, ovaj put , njegova hrana može odgovarati brzini tiska.

Prilagođavanje poluge i brojčane kontrole Kaiping jedinice na udaljenost pogonske jedinice, prema brzini bušenja, duljini punjenja uložaka, pravilnom podešavanju udaljenosti, materijal za izravnavanje trebao bi uspješno ući u ulagač i kalup. CNC Kaiping jedinica u vrijeme obrade, gore projekt može nositi kontrolu stope u dopuštenom rasponu, koji je također u rasporedu život od njih.

CNC Kaiping jedinica u uporabi vremena, Kaifeng lančanik lančanik lanac lanac je vanjska lančana ploča, lančana ploča ili pin i valjak sastav. I glavni trošenje lanca će se pojaviti između igle i rukavca, tako da unutarnja i vanjska lancana ploča trebaju ostaviti malu količinu prostora prije nego što se rukav za podmazivanje infiltrira. Kaiping stroj u blizini dvije osi osovine zapravo se odnosi na teren.

CNC Kaiping jedinica u uporabi, količina trošenja koja je u pitanju, potrebno je obratiti pažnju ne prekoračiti dopuštenu vrijednost, ovaj put se može smatrati normalnim trošenjem i habanjem. Jedinice CNC-a Kaiping pokrenute će, učinit će visinu težina ljudi teže smanjiti vrh je istrošen, stvarnu površinu kontakta će se povećati, stopa trošenja je smanjena.

http://www.pxslitter.com/


proizvodi
Slitting seriju
Nizovi za niveliranje
Čelična čelična serija
Povišenje spirale
Kontaktirajte nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Upit