Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

CNC rezanje dužine linije značajke i funkcije

Tvornica strojeva Wuxi Puxin | Updated: Jan 02, 2018

CNC rezanje duljina linije je uglavnom iz automobila, uncoiler, srednji most, ravnanje, stroj za rezanje, rezanje stroj, primanje stol, hidraulični pneumatski sustav, CNC sustav i ostali dijelovi sastavljeni; Na toj osnovi, linija reznih cijevi CNC-a također je opremljena visoko preciznim servo motorom, pouzdanim hidrauličkim sustavom i visokom tehnološkom razinom programabilnog upravljačkog sustava kako bi se osigurala precizna hranjenja i rezanje.

CNC rezanje duljine linije iako mnoge jedinice, ali svaka ima svoje jedinstvene osobine, kao što je automobil može kretati gore i dolje oko lijeve i desne, tako da materijal u kretanje kretanja precizno; a srednji most služi za vođenje materijala iz grube škole. U finu školu, pogoduje brzini dva ravnanja školskih strojeva.

Ključna točka je CNC rezanje duljine stroja za rezanje, koji koristi CNC kontrolu, ne samo učinkovitost rezanja, a točnost rezanja je također vrlo točna. Zbog toga CNC rezna dužina ima funkciju automatskog rezanja materijala.

Istodobno, CNC rezanje duljine linije može također biti različita odmatanja, izravnavanja, točkastih elemenata spirala, veličine različitih specifikacija vodoravnog poprečnog presjeka ploče i automatski se lijepo gomilaju, ne samo značajno poboljšati učinkovitost proizvodnje, smanjiti troškove, ali i osigurati kvalitetu proizvoda, uvelike poboljšati tržišnu konkurentnost poduzeća.

CNC rezna linija za rezanje nije naširoko korištena u hladno valjanoj zavojnici, vruće valjane zavojnice, zavojnice od nehrđajućeg čelika, pocinčani čelični svitak, rezati različite fiksne ploče, pogodne za proizvode od nehrđajućeg čelika, električni aparati, vozila i strojevi za proizvodnju strojeva.

http://www.pxslitter.com/


proizvodi
Slitting seriju
Nizovi za niveliranje
Čelična čelična serija
Povišenje spirale
Kontaktirajte nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Upit