Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Karakteristike silicija čelika rezanju stroj

Tvornica strojeva Wuxi Puxin | Updated: Jan 04, 2018

Silicija čelika rezanju stroj je pogodan za za uzdužni šišanje metalnih materijala. Također ga premotati slitted trake u roli. Nakon prakse, potpuno dokazao da silicija čelika rezanju za jednostavno rukovanje, rezanje visoku kvalitetu, visoku iskoristivost materijala, kontinuirana brzina brzina rezanja kontrolirati i druge prednosti.

 

Sa strukturne točke gledišta, silicija čelika rezanju stroj uključuje storage kolodvor, navijanje kolica, alat za odmatnje i nekoliko drugih dijelova, koji za pohranu stanica se koristi za pohranu sirovina za obradu; i navijanje kolica je odgovoran za pohranu prtljage postaje stanju sirovina u je alat za odmatnje, i raste, pada, naprijed i nazad i druge funkcije u otvoreni kolut.

 

Odmotavanje uređaj silicija čelika rezanju stroj donosi jedan nosač struktura. Pod uvjetom veliku težinu sirovine, potrebno je samo dodati pomoćni podrška na kraju odmotavanje rola. Osim toga, osnovni alat za odmatnje obično je funkcija naprijed i nazad uz paralelno smjeru jedan stroj, koji se može učinkovito i brzo završiti usklađivanje sirovina i poboljšati točnost rezanju.

 

Takav uređaj je vrlo pogodan za korištenje kao i hladno valjane coil, od nehrđajućeg čelika, Caitu svezaka, bijeli lim i drugih materijala, rezanje opreme, možete ostvariti na trake debljine 0,3-3 mm, namatanja širina 1850mm, Vertikalni rez širine 30mm.

 

Silicija čelika rezanju za ispuniti zahtjeve različitih materijala, rezanju proizvoda temelji na rezanju može bolje primijeniti na stvarni obrada, uvelike poboljšava iskoristivost materijala, ne samo da smanjuje otpad, ali i za poslovne sa većom učinkovitosti.

http://www.pxslitter.com/


proizvodi
Slitting seriju
Nizovi za niveliranje
Čelična čelična serija
Povišenje spirale
Kontaktirajte nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Upit