Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Raspon primjene i načini rada Strip čeličnog stroja za rezanje

Tvornica strojeva Wuxi Puxin | Updated: Oct 12, 2017

Strip čelični strojevi za rezanje su vrsta opreme za longitudinalno rezanje širokog valjkastog materijala kada se koristi. Stoga mnoge industrije imaju riječ koja se upotrebljava, a stroj se može koristiti za dijeljenje papira. Oprema za pakiranje u glavnim proizvodima, na tržištu pakiranja, često je vidljiva.


Strip čelični strojevi za rezanje također se mogu koristiti u podlozi kože, tkanine, plastike, filma i tako dalje u industriji, podmetalnih zavojnica kao što su traka, nehrđajući čelik, bakar ... njegov glavni za obradu čelika pod čelika operatera na tržištu, proizvođači valjaonice, elektro industrija, automobili, dijelovi za utiskivanje i tako dalje.


Bit kontinuirane kontrole napetosti u procesu rewindinga i namotaja je potreba poznavanja promjena u promjeru opterećenja tijekom rada. Kao rezultat promjene promjera namota, kako bi se održao opterećenje, stroj treba motor. Izlazni moment se mijenja promjenom promjera.


Za pretvarač frekvencije V serije, budući da se može izvršiti kontrola zakretnog momenta, moguće je dovršiti kontrolu konstantne napetosti namota. V-pretvarač serije nudi tri analogna ulaza, AUI, AVI, ACI. Ovaj trosmjerni ulazni ulaz može se definirati kao niz funkcija, tako da možete odabrati bilo koji način kao referentni moment, drugi način kao ograničenje brzine.


Znamo da inverter radi na niskim frekvencijama, Strip čelični strojevi za rezanje AC asinkroni motorički karakteristike nisu dobri, aktivacijski moment je nizak i pod-linearan, tako da cijeli proces namotavanja pokušati izbjeći vijčani motorni rad u 2HZ ispod , Stoga motor namota ima minimalnu granicu brzine.


Tvornica strojeva Wuxi Puxin
Kontakt: Peijun Guo
Mob: + 86-13951579100
Tel: + 86-510-83208381
Fax: + 86-510-83209882
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan Distrikta, Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Web stranica: http://www.pxslitter.com

proizvodi
Slitting seriju
Nizovi za niveliranje
Čelična čelična serija
Povišenje spirale
Kontaktirajte nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Upit