Dom > Izložba > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Analiza problema sustava kontrole linije Kaiping

Tvornica strojeva Wuxi Puxin | Updated: May 24, 2017

Otključavanje, izravnavanje, šišanje, slaganje proizvodne linije naziva Kaiping linija. Njegova je zadaća okretanje ravnanja ravnanja čelične ploče, prema potrebama proizvoda izrezbarenog u različite duljine, dvorišta u stog nakon utovara pošiljke.
Trenutno, Kaipingova linija uglavnom prihvaća automatsku kontrolu, koja se koristi kao Sljedeće vrste kontrola: Shan Industrial Control stroj, to se uglavnom vidi u velikoj Kaiping linija letenja kontrolu. Shan Programabilni kontroler PLC PLC antisferencijske sposobnosti, stabilan i pouzdan rad, postoje mnoge Kaiping linije pomoću PLC kontrole. Shan single-chip mikroprocesor, posebno je pogodan za industrijsku kontrolu posebnog mikrokontrolera, u automobilskoj industriji, alatnim strojevima, kućanskim aparatima i mnogim drugim područjima. U praksi se dokazuje da aplikacijski sustav s jednim čipom ima mnoge prednosti, kao što su niske cijene, fleksibilni izlazni oblik, a zajednički korisnici kvara mogu se nositi s problemom interferencije. Šan brojač, šalter na liniji Kaiping obično je jednostavan položaj za rezanje, teško je postići neke od posebnih zahtjeva korisnika. Analiza procesa proizvodnje linije Kaiping Proces kontrole, obični 8-bitni mikrokontroler je potpuno kompetentan, uglavnom za rješavanje preciznosti interferencije i pozicioniranja dvaju glavnih problema.
Skladanje Kaipingovog linijskog sustava numeričkog upravljanja temeljenog na mikročipu s jednim čipom , Dijagram Kaiping crte NC sustava prikazan je na sl. 1, pomoću MCU, tipkovnice, monitora, 4 puta dvostrukog frekvencijskog kruga dvostrukog protustrujnog kruga, kondicioniranog kruga signalnog impulsa, relejnog pogonskog sklopa i tako dalje nekoliko dijelova. Monolitno računalo 89s51 je kontrolna jezgra sustava, njegov instrukcijski sustav i tako dalje istovjetan 89C51, ali je cijena jeftinija, je 89c51 supstitucijski proizvod. Tipkovnica se koristi za podešavanje radnih parametara kao što su dužina obratka, broj kontinuirane obrade, predujam kočenja, koeficijent ubrzanja i faktor usporavanja. Ovaj sustav koristi standardnu tipkovnicu PC tipa XT. Svaka tipka za tisak, standardna tipkovnica izlazi ključ koji odgovara kodu skeniranja od 2 bajta, koda za skeniranje od 1 bajta preko kruga sučelja do zahtjeva za prekidom jednog čipa 1, MCU u analizi servisnog programa za prekid Scan kod I generirati odgovarajuće ključne vrijednosti. Standardna malena tipkovnica pouzdano radi, uklanja softver za potresanje, stanje ključa za ispitivanje i tako dalje, uzrokuje da monolitni procesor ima dovoljno vremena za rukovanje kontrolnom operacijom u proizvodnom procesu.
2 seta LED Sedam segmentnih monitora sustava prikazivanja sustava, radnih parametara, vrijednosti parametra i tako dalje. Samo u svakoj digitalnoj cijevi COM kraja 1-granične izvedbe otpornika, pojednostavljenje kruga i ožičenja, učinak prikaza se ne smanjuje. Impulsni enkoder je vrsta rotacijskog impulsnog generatora koji okreće mehanički kut zakretanja u električni impuls, koji se može koristiti kao detekcija položaja i uređaj za detekciju brzine u NC strojnom stroju i mjesto za rezanje lima. Impulsni davač je podijeljen na fotoelektrični tip, vrstu kontakta i vrstu elektromagnetskih indukcija tipa 3. Fotoelektrični impulsni impuls je pouzdan i široko korišten.
Photoelectric Pulse Encoder proizvodi dva seta strujnih signala, A i B, koji su približni sinusnom valu rešetkom tijekom rotacije. Razlika signala Fase A i B od 90 °, povećanjem plastične vrijednosti u kvadratni val. Tu je i "puls jednosmjernog skretanja" Nazvan je Z-fazni impuls kroz rešetku. Z-fazne impulse se često koriste za generiranje točaka datuma alatnog stroja ili kao signal za ispravljanje pogrešaka.

proizvodi
Slitting seriju
Nizovi za niveliranje
Čelična čelična serija
Povišenje spirale
Kontaktirajte nas
Tel: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Dodaj: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kina
E-pošta: wxpx0510@163.com
Upit